Superior Spas

Superior Spas er stolt av å være et amerikanskprodusert spa, og bruker bare amerikanske komponenter av høyeste kvalitet. Superior Spas innoverer kontinuerlig for å sikre at de gir de beste produktene, og den beste kundeopplevelsen på markedet. Her kan man få massasjebad og motstrømsbasseng tilpasset eget behov og prisklasse.

Egenskaper

Klart vannsystem

Alle spakar fra Superior Spas er utrystet med et filtrerings- og ozone desinfeksjonsystem. Bedre filtrering betyr klarer vann, og en bedre opplevelse. 

Belysning

Alle spakar kommer med belysning i vann nivå og, LED lys i bunn som standard. Dette gir et modernt preg, i tillegg til å stimulere humøret til brukerene. 

Bygget for å vare

Platinum Spa bruker kun kvalitets komponenter, helt fra akrylen brukt til å forme karet til intern rørkobling. Alle spa er utstyrt med rustfritt stål og en ABS-plast base. Sidepanelene er utformet fra høy kvalitet tre som gir en kvalitetssikker finish som trenger minimalt med vedlikehold. 

Premium LED lys

Denne utstyrspakken kommer kun som standard i Premium, Solar og Jewel karene, og lyser opp hjørner, kontrollpanel, og ventiler.

Priser

Alle prisene er inklusiv mva og frakt til Åsenvegen 239, 4055 Sola. Frakt utenom dette påkommer.